Hou toezicht op wat je belangrijk vindt

IPcamera blog



su2ml0@kpnmail.nl

Oplink Tripleshield IP alarmsystemen

18-04-2015 19:12

Oplink Tripleshield, Thuis en onderweg, altijd een veilig gevoel met Oplink's TripleShield  en AlarmShield Alarmsystemen

 

Tot voor kort was je voor een professioneel alarmsysteem aangewezen op een installateur. de aanleg was problematisch en het inwerkings stellen was ook niet makkelijk met al die schakelkasten, nummerieke toetsenborden inregelen etc. Dan moest er natuurlijk ok nog een meldkamer worden gevonden met bijbehorende maandelijkse bijdrage.

Dat was de reden waarom de meeste particulieren geen alarm installatie zagen zitten, te moeilijk, te duur etc.

De Oplink Tripleshield alarmsystemen geven u de mogelijkheid om binnen 15 minuten een professioneel en compleet alarmsysteem te installeren in uw huis of kantoor.  U zit niet vast aan dure maandelijkse abonnementen en u weet exact wat er in uw woning gebeurt.

Het systeem kan volledig bedient worden vanaf uw smartphone of tablet dankzij de Oplink app, waarmee u overal ter wereld videobeelden kunt bekijken, real-time alerts ontvangt en het systeem naar wens instelt en bedient.

Zowel het Oplink Alarmshield als het Oplink TripleShield is volledig plug en play. Dit betekent dat u alle sensoren en camera's zonder technische kennis draadloos kunt installeren dankzij de QR code scanner in de Oplink app. De camera's en sensoren staan constant in verbinding met de meegeleverde Oplink Hub. U kunt Oplink Alarmsystemen altijd en eenvoudig uitbreiden door simpelweg nieuwe sensoren of camera's toe te voegen.

Opticam is vanaf nu ook Dealer geworden van Oplink, wij zijn ervan overtuigd dat dit systeem beantwoord aan onze kernwaarden waar een product aan moet voldoen. 

  • Eenvoudig te bedienen
  • Snel te installeren
  • Goede prijs perstatie verhouding
Het systeem is daarnaast ook nog veel uitgebreider dan de standaard alarmsystemen, Je kunt een IP camera ( maximaal 8 ) in het systeem opnemen.
Er zijn deurmelders, infrarood detectoren, paniek knoppen, en allemaal in no time te installeren.
 
Neem gerust eens een kijkje op de producten pagine of bel eens met ons op 0168-321745